Nature Collection

De Nature Collection van Studio SKOAP! is een serie vachten, kussens en wandhangers. Gemaakt van ruwe vachten en wol van schaap, alpaca en kameel. De rijkdom van wol (kleur en eigenschappen) is het uitgangspunt van de Nature Collection.

Color Collection

De Color Collection is nog in ontwikkeling. Binnenkort meer...

Wasdroger Bollen

Wasdrogerbollen van 100% wol (Merinowol en Bergschaap). De bollen 'kloppen' de was droog. Wasverzachter is daarom niet meer nodig. Ook is de was sneller droog, dus energie besparend. De 3 bollen samen in de wasdroger stoppen. Evt. een druppeltje etherische olie toevoegen voor een fijne geur aan de was. De bollen gaan ca. 1000 beurten mee. €12,50 per set van 3. De wasdrogerbollen zijn te bestellen via het contactformulier.

Wollie Bollie

Een Wollie Bollie bestaat uit 100% wol (merino/steenschaap/bergschaap/gotland-ijsland/kamelenhaar). Ze worden met de techniek naaldvilten gemaakt en er zijn 5 verschillende soorten met allemaal een eigen naam en karakter.

Pippa de sneeuwuil

Issi de uil

Skepp het monstertje

Ollie de panda

Lientje de egel

Ze zijn ideaal als speldenkussen. Maar ook voor kinderen als knuffeltje voor het slapen gaan. Zet ze op het nachtkastje en druppel er iets etherische olie op. Bijv. lavendelolie. Deze olie is rustgevend, ruikt fijn en je kindje zal rustig in slaap vallen.

De Wollie Bollie's kosten € 9,95 en zijn te bestellen via het contactformulier. Geef daarbij aan welke Wollie Bollie je graag wilt ontvangen.